14 d’abril del 2016

Setmana Cultural


Ja tenim aquí la Setmana Cultural!

Després de l’èxit de l’any passat, les diferents entitats del Casal Cultural Recreatiu tornem a unir forces per a crear una setmana plena d’experiències i creativitat! Us expliquem tots els detalls en els següents punts:

Qui pot assistir als tallers?
Els tallers són oberts a tothom, tant alumnes com familiars o amics podeu venir a passar una  bona estona!

On es fan els tallers?
Totes les activitats es faran a diferents sales, però totes a l’edifici del Casal Cultural Recreatiu (C/Terricabres, n2).

A quina hora es fan els tallers?
Veureu que hi ha dues franges horàries: una de 17h a 18h i l’altre de 18h a 19h. En general la primera franja esta pensada per a tallers infantils i la segona per a tallers amb participants de més edat (+12 anys). Si no s’especifica “taller infantil” és per a totes les edats.

A quants tallers puc anar?
A tots els que vulgueu! Estigueu al cas però si es necessita inscripció prèvia.

Cal que portem material o instruments?
Cada taller és diferent, a la descripció de cada un trobareu detallat el que cal portar.

Així, què passa amb les classes de llenguatge i combo?
Aquestes assignatures no es faran amb normalitat, sinó que durant l’horari habitual de cada grup s’anirà a participar en el taller que hi hagi programat. Els pianistes del grup de 4rt del divendres vindran a l'hora habitual per a fer classe grupal.

I les classes d’instrument?
Durant la setmana es faran classes grupals d’instrument, la comunicació musical és igual d’important com màgica! Així el tutor (professor de cada instrument) es posarà en contacte amb vosaltres per a quedar entesos en dia i hora.

Un moment, així hem de portar i recollir als nostres fills/filles?
Els professors i junta de l’Aula s’encarregaran de recollir i portar els grups de p3, p4 i p5 fins al Casal. Això vol dir que passarem a buscar-los a la seva classe del Xandri el dia que els hi toca música com ja fem habitualment (cal que portin el berenar).
Caldrà que els vingueu a recollir-los al Casal quan finalitzi el taller.

Els alumnes han d’anar acompanyats d’un adult?
Si els participants tenen més de 3 anys, no caldrà que els pares us hi quedeu, això si, podeu aprofitar i participar-hi!

Ah! I la representació de la cantata de dimarts?
Com ja us vam comentar els alumnes de l’Aula representaran a l’església de Sant Pere la cantata en la que participem conjuntament amb altres escoles de la Catalunya central. Els alumnes de p3 a 2n seran els cantaires, els alumnes de 3r a 5è en seran els músics de la part narrativa i els alumnes de 6è seran els personatges i narradors.

Com veieu necessitem a tots i cada un dels alumnes amb nosaltres! Ens hem après moltes cançons i gestualitats, hem creat músiques des de zero tot treballant a les classes de llenguatge (i a més, mesclant melodies que han composat els més menuts!) i no ens oblidem de la part dels narradors i la dificultat que hem tingut per saber, entre tantes músiques, quan hem de parlar i quan no. Sabem que teniu altres extra-escolars i sabem que tots tenim uns horaris setmanals molt establerts, però des de l’Aula us demanem si us plau la vostra participació per així poder-vos mostrar tot el que hem treballat!

D’acord! I com ens organitzem dimarts?
- 16.30h: Passarem a buscar als alumnes de p4 i els portarem cap a l’Aula, ens ajudaran a muntar algunes sorpreses.
- 17.00h: Arriben els alumnes de 3r a 6è a l’església per assajar.
- 17.40h: Arriben els alumnes de p3,p5,1r i 2n a l’església.
- 18.00h: Inici del concert
- 19.00h (aprox.): Fi del concert

Pel que fa el concert de combos del divendres...
Els alumnes que participen al concert hauran de ser al Casal a les 19.30h per fer prova de so, el concert començarà a les 20h aproximadament.


DETALLS DELS TALLERS:

-Taller d'improvisació: Caldrà que els participants portin el seu instrument i roba que es pugui embrutar. (L'Aula deixarà instruments de percussió i també hi hauran els pianos disponibles).

- Taller de gravació: Caldrà que els interessats facin inscripció prèvia a través del correu de l'Aula (amsantpere@gmail.com). Caldrà indicar "Inscripció taller de gravació" a l'assumpte, així com precisar l'instrument que es portarà, el número de participants i l'hora triada (17h o 18h). [Inscripció vàlida fins el dimecres dia 20] [Places limitades]

- Sopar: Durant la setmana hi haurà venda de tiquets al Casal, també es podran reservar a través de elcasalcultural@gmail.com.

Això és tot, per a qualsevol dubte ja sabeu!